Vitras sortiment omfatter både klassisk og moderne design. Behandlingen indeholder afrensning, hudanalyse, peeling, dybderens, maske, ess. Læs nederst på siden, hvordan du undgår at nyhedsmailen bliver fanget af dit spamfilter. Vitra skaber i samarbejde med internationale og anerkendte arkitekter og designere verden over ikoniske møbler og lækkert interiør. B-Beautiful tilbyder Ansigtsbehandling, Hårfjerning med Voksbehandling, Makeup, Brude makeup, Farvning og Retning af brun og vipper, Fodbehandling, Manicure, Kropsmassage og Massagestol. Din bedømmelse: Basic ansigtsbehandling. Vitra har stor succes, idet de udmærker sig på enkelt og stilrent design. Vitra er en stor designvirksomhed med internationalt format, der designer innovative, funktionelle og æstetisk tiltalende møbler og interiør. Vitra fokuserer på, at deres produkter er solidt fremstillet i materialer af høj kvalitet, der sikrer produkternes lange holdbarhed og levetid. B-Beautiful er en professionel hudplejeklinik, hvor vi værner om den faglige stolthed. E-mail, postnummer, vælg nyhedsbrev, htmltext (Bedømmelse.1 / 5 - 2 anmeldelser). Home wellness steder nordjylland brønderslev / B-Beautiful (Brønderslev tilmeld dig et eller flere af vore nyhedsbreve.

Massage hedensted sex i det fri film

Vitras designfilosofi bygger på forståelsen af forholdet mellem rum og design. Vitra har også andre prominente navne som Ronan og Erwan Bouroullec, George Nelson og Alexander Girard. Retning og farvning af bryn samt farvning af vipper. Vitra er nok mest kendt for den berømte Eames stol, som er en klassisk og ikonisk designstol, der er designet af Eames parret. Cidesco-diplomet er anerkendt i alle lande, som bevis på den højeste uddannelsesmæssige kvalifikation i arbejdet med skønheds- og hudpleje. Smukke hænder med manicure. Behandlingen indeholder negle files, neglebånd blødgøres, peeling, håndmassage og håndcreme. Vitras brede sortiment egner sig både til hjemmet og til erhvervslivet med eksklusivt og funktionelt design. Tilmeld dig nyhedsbrev, navn. Du vil blive behandlet i separate kabiner, hvor du i rolige omgivelser kan nyde en første klasses behandling. Vitra arbejder med rummet og møbler, og hvordan dette påvirker menneskers motivation, inspiration og heldbred. Dorte Brogaard er uddannet kosmetolog og indehaver af skønhedsklinik B-Beautiful i Brønderslev. Sortimentet fra Vitra er derfor influeret af design- og håndværkstraditioner fra hele verdenen. Hvis du har lyst til at modtage nyheder fra B-Beautiful kan du evt tilmelde dig, når du booker online.

inden for møbeldesign og interiør. Vitras sortiment af møbler og interiør er designet af førende arkitekter som Charles og Ray Eames og Verner Panton. Vitra lægger derfor vægt på, at deres møbler og interiør skal skabe rumlige løsninger, der skal stimulere, inspirere og motivere. Kig forbi en af vores to butikker, skriv en mail eller kontakt. Vitra formede også en gruppe Vitra and the Enviroment i 1986, der skal sikre, at Vitra tænker i et bæredygtigt perspektiv med deres design af møbler og interiør. Den schweiziske familiedrevede virksomhed, Vitra har siden 1953 udviklet kvalitetsmøbler. Vi er altid klar til at hjælpe! B, beautiful er en professionel hudplejeklinik, hvor vi værner om den faglige stolthed. Dorthe Brogaard har været. B, beautiful v/ Dorte Brogaard i, brønderslev tilbyder Ansigtsbehandling, Hårfjerning med Voksbehandling, Makeup, Brude makeup.